Az iriszgyerekcipo.hu elhivatott az iránt, hogy a gyerekeket minőségi, egészségügyi szempontból megfelelő cipőkkel lássa el már a legkisebbeket is. Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a gyermekek megfelelő testi fejlődésében cipőink segítséget nyújtsanak. Éppen ezért a rendelésben akár telefonon is segítséget nyújtunk a 06203600571 telefonszámon, vagy írásban az iriszcipo@gmail.com e-mail címen, illetve a FB-on is megtalálhatóak vagyunk.

Az egyre több elégedett gyermek és szülő hatására úgy döntöttünk, hogy az egész ország számára lehetővé tesszük azt, hogy beszerezhessék termékeinket, így már online is rendelhetők cipőink. Jelenleg D.D. Step, Szamos, Ponte20, Maus formatalpas és supinált lábbeliket tartunk, de igény szerint gumicsizmára is lehet előrendelést leadni. Természetes folyamatosan várjuk a visszajelzéseket, amiből tanulunk és fejlődünk a jövőben.

Áttekinthető és gyors webáruházunk segítségükre lesz abban, hogy a legmegfelelőbb cipőt találják meg a gyermekeik számára. A magán egészségpénztári tagoknak a megfelelő számlázási adatok megadása után a pénztáraik felé elszámolható számlát tudunk kiállítani a supinált lábbelik vásárlása esetén.

Akinek van rá lehetősége, személyesen is várjuk üzletünkben,

4244 Újfehértón, Kossuth L. u. 11. sz. alatt, ahol azonnal próbálható lábbelikkel várjuk.